SDP Pitomača

Forum Socijaldemokratske partije Općine Pitomača http://sites.google.com/site/sdppitomaca/


  lažni otac poginulog branitelja

  Share
  avatar
  branko

  Broj postova : 2
  Join date : 19.02.2010

  lažni otac poginulog branitelja

  Postaj  branko on sub vel 27, 2010 1:14 am

  Radi se o sljedečem bračni par otišo je u Njemačku raditi i sina ostavio malog s djedom i bakom u Hrvatskoj.Kao 6 godišnjak pio je u velikim količinama aklohol 80 godina i sve više.da bi došo rat i njega su pozvali na ratište gdje je bio nekih do 10 dana.Tamo ga je uhvatila aklkoholna kriza i uletio je u minsko polje. i tu ga je uhvatila epilepsija pa su ga odma prebacili u Bjelovar bolnicu.Pozvali njegve djedu i baku i pitali dal su oni znali da je on kronični akoholičar,oni su to potvrdili potvrdno i to da je on več duže vreme.poslje toga se nije vračo na ratište ali je uskoro vozeč traktora srušio se i pao dolje gdje smo ga ja i moj susjed vozili u bolnicu Viroviticu,tamo je i umro vezan za krevet.prije toga iašo je na nekolko navreta na lječenje za alkoholičare u Varaždin gdje sam ga i sam vozio(mislim da se zove lječičište vinica) ali bez rezultata.Sada njegov roditelj buduči da je on umro uspio je da dobije za sina kao poginulog borca tj roditelj poginulog borca sve te olakšice sa isposluje .što više om se deklarira kao otac poginulog borca a ummro je u bolnici vezan za krevet kod doktora Kunera.otac mu prima za njega oveču svotu i uživa sve ostale pogodnosti koje sljede tim slučajem.Zvao sam sve moguče svi šute i nitko ništa ne poduzimaju.Radi se o Grbačič Tomislavu Velika črešnjevica 222 a otac koj to koristi je Ivan Grbačič Velika Črešnjevica 222.molim za pomoć!Ćak što više on je i precjednik roditelja poginulih i nestalih opčine Pitomača. Ali nisam siguran.Molim ispravite tu nepravdu!Čekam objašnjenje.
  po svemu sudeči krivotvoreni su papiri a iz zagreba saborski zastupnik mu je to sredio.
  avatar
  AntissA

  Broj postova : 12
  Join date : 15.02.2010

  Re: lažni otac poginulog branitelja

  Postaj  AntissA on pon oľu 08, 2010 4:11 pm

  Pa ako imaš nekakve detalje napiši prema ministarstvu branitelju, MUP-u
  avatar
  malibrna

  Broj postova : 1
  Join date : 15.03.2010

  Poruka!

  Postaj  malibrna on pon oľu 15, 2010 9:36 pm

  branko je napisao/la:Radi se o sljedečem bračni par otišo je u Njemačku raditi i sina ostavio malog s djedom i bakom u Hrvatskoj.Kao 6 godišnjak pio je u velikim količinama aklohol 80 godina i sve više.da bi došo rat i njega su pozvali na ratište gdje je bio nekih do 10 dana.Tamo ga je uhvatila aklkoholna kriza i uletio je u minsko polje. i tu ga je uhvatila epilepsija pa su ga odma prebacili u Bjelovar bolnicu.Pozvali njegve djedu i baku i pitali dal su oni znali da je on kronični akoholičar,oni su to potvrdili potvrdno i to da je on več duže vreme.poslje toga se nije vračo na ratište ali je uskoro vozeč traktora srušio se i pao dolje gdje smo ga ja i moj susjed vozili u bolnicu Viroviticu,tamo je i umro vezan za krevet.prije toga iašo je na nekolko navreta na lječenje za alkoholičare u Varaždin gdje sam ga i sam vozio(mislim da se zove lječičište vinica) ali bez rezultata.Sada njegov roditelj buduči da je on umro uspio je da dobije za sina kao poginulog borca tj roditelj poginulog borca sve te olakšice sa isposluje .što više om se deklarira kao otac poginulog borca a ummro je u bolnici vezan za krevet kod doktora Kunera.otac mu prima za njega oveču svotu i uživa sve ostale pogodnosti koje sljede tim slučajem.Zvao sam sve moguče svi šute i nitko ništa ne poduzimaju.Radi se o Grbačič Tomislavu Velika črešnjevica 222 a otac koj to koristi je Ivan Grbačič Velika Črešnjevica 222.molim za pomoć!Ćak što više on je i precjednik roditelja poginulih i nestalih opčine Pitomača. Ali nisam siguran.Molim ispravite tu nepravdu!Čekam objašnjenje.
  po svemu sudeči krivotvoreni su papiri a iz zagreba saborski zastupnik mu je to sredio.
  Čuj momak, ak imaš se to kaj si napisal, onak kak vele starci:"crno na belem", onda ti je to jako lako zriktati. Se to kaj imaš i kaj znaš jednostavno napraviš krivičnu prijavu i k toj prijavi pridodaš kopije dokumentacije i svoju potpisanu izjavu. I ak je se to kaj si napisal točno, se bu se lepo na sudu rešilo, a ak si zlagal, onda buš ti najebal. Eto, to je tak jednostavno, kak jemput jedan.
  Vu to ime, Živeli!
  podravec
  podravec

  Broj postova : 65
  Join date : 13.02.2010

  Re: lažni otac poginulog branitelja

  Postaj  podravec on ned tra 04, 2010 1:19 pm

  Ima jako puno sličnih slučajeva,ništa se neće riješiti jer je naše sudstvo korumpirano a suci ZNA SE za koga rade!Isto kao u slučaju svih državnih poduzeća i institucija ako ne rade po nalozima mogu se oprostit sa svojim radnim mjestom!

  Sponsored content

  Re: lažni otac poginulog branitelja

  Postaj  Sponsored content


   Sada je: uto sij 22, 2019 8:05 pm.