SDP Pitomača

Forum Socijaldemokratske partije Općine Pitomača http://sites.google.com/site/sdppitomaca/


  Obavijesti!!!

  Share
  SDP Pitomača
  SDP Pitomača
  Admin

  Broj postova : 95
  Join date : 07.01.2010
  Lokacija : Pitomača

  Obavijesti!!!

  Postaj  SDP Pitomača on sri tra 07, 2010 10:11 am

  Odabirom Predsjednika stranke a i predstavnika ostalih tijela vrijeme je da se pozabavimo ozbiljnim radom i da si damo truda svi zajedno te da osmislimo razvojni program Općine Pitomača na boljitak sviju mještana Općine.

  Svjedoci smo višegodišnjeg gospodarskog zaostajanja Općine koja je nekad bila primjer obrtništva, razvijenih gospodarskih subjekata i zaposlenosti.
  Cjeloviti program razvoja gospodarstav biti će predstavljen i na ovom forumu.

  Bez obzira koliko se beznadna ova akcija činila nadam se da ćemo si svi dati truda i izanći najbolja rješenja za "pokretanje" Općine.

  Tema je otvorena na ovom forumu kako bi svi mogli dati svoje prijedloge i sugestije o navedenom problemu, a stavljena je na prvo mjesto jer smatram da je ovo pitnje No1 kojim se trebamo pozabaviti.

  U nadi za što bolju raspravu o ovoj temi!!
  ivy1
  ivy1

  Broj postova : 27
  Join date : 09.02.2010

  Re: Obavijesti!!!

  Postaj  ivy1 on čet tra 15, 2010 2:34 pm

  Nadam se da će Savjet za gospodarstvo naše općinske organizacije brzo profunkcionirati. Ako ima netko kakve prijedloge, slobodno nek ih iznese..
  BuNtOvNiK
  BuNtOvNiK

  Broj postova : 4
  Join date : 27.06.2010

  Obavijesti

  Postaj  BuNtOvNiK on ned lip 27, 2010 8:13 pm

  ivy1 je napisao/la:Nadam se da će Savjet za gospodarstvo naše općinske organizacije brzo profunkcionirati. Ako ima netko kakve prijedloge, slobodno nek ih iznese..

  trebalo bi (????????????????????????????? (( MOLIM UBUDĆE DA MALO PRIPAZIMO NA RIJEĆI KOJE UPOTREBLJAVAMO ) - Administrator)!!!!!!!, ako oću primati socijalke uvesti obavezni rad u sklopu čišćenja ulica, kanala... tak se dela u Mađarskoj...

  kaj se tiče proizvodnje, najbolje bi bilo da općina raspre neko postrojenje; napr. da recimo usmjere poljoprivrednike da sade bundeve, pa bi to onda prodali općini, a radnici tog općin. postrojenja bi to preradili i izvozili u inozemstvo.
  study

  Sponsored content

  Re: Obavijesti!!!

  Postaj  Sponsored content


   Sada je: uto sij 22, 2019 7:47 pm.